Mam, weet je nog een leuk cadeau voor Moederdag?

moederdag verwennerij kado bloemen knuffel

Mam, weet je nog een leuk cadeau voor jezelf voor Moederdag? Elk jaar komt die vraag weer terug en dit jaar heb ik mijn voorgenomen om een lijstje te maken.

Verwenmiddag

Van Jürgen krijg ik een verwenmiddag op zijn school. Vrijdagmiddag 12 mei moet ik vrij houden voor de verwennerij, ik ben benieuw wat voor leuke dingen de kinderen bedacht hebben.

Stad in of online bestellen

De andere twee kinderen zitten al op de middelbare school en daar doen ze niet meer aan Moederdag knutsels en frutsels. Vaak gaan ze dan samen de stad in of met papa erbij om zo leuke cadeautjes uit te zoeken, alhoewel mijn dochter ook van het online bestellen is. ‘Ja, zegt ze dan, soms is het goedkoper om via internet te bestellen dan in de winkel of is het gewoon weg niet te verkrijgen in de stad.

Er zijn een aantal producten waar ik erg blij van wordt.

The Ritual of Sakura body scrub van Rituals.

Deze scrub is een combinatie van organische suiker en verzachtende oliën om de dode huidcellen grondig te verwijderen en de oliën maken je huid lekker zacht. De geur is bloemig en daar word ik helemaal blij van.

moederdag RitualsSakorablogmoederdag
Bron: Bol.com
Bekijk op Bol.com

Nina Ricci Nina

Een heerlijke Eau de toilette met een frisse geur die lekker lang blijft hangen. Het flesje heeft de vorm van een rode appel.

moederdag Ninariccininablogmoederdag
Bron: Bol.com
Bekijk op Bol.com

Servies van Blond Amsterdam

Hier heb je enorm veel keus. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit het “even bij kletsen” servies of uit de ontbijtbordjes van “city”, momenteel vind ik de ontbijtbordjes van ‘city’ helemaal geweldig.

moederdag Blondcityblogmoederdag
Bron: Bol.com
Bekijk op Bol.com

LÓrêal Paris color Riche Le Vernis

Nagellak en dan de kleur Marie Antoinette ( 202 ). De kleur heeft waarschijnlijk iets met mijn tweede naam te maken J.Ik heb enorm veel nagellakjes gehad en geprobeerd, maar deze van LÓrêal blijft heel goed zitten, tot wel 10 dagen, is zo droog en heeft ook meteen een topcoat en je hebt keuze uit 70 kleurtjes.

moederdag Lorealnagellak
Bron: Bol.com
Bekijk op Bol.com

Een goed boek

Wat ook een leuk moederdag kado is een spannende thriller van bijvoorbeeld Karin Slaugther of Esther Verhoeff en Suzanne Vermeer.

familie-van-dokkumburg-50-veganistische-recepten-ontbijt-lunch-koken-heerlijk-vegan-boek-lezen

Bekijk op Bol.com

Maar wat geef jij aan je eigen moeder?

Ik denk dat mijn moeder erg blij zal zijn met producten van Rituals en een lekker fris, bloemig luchtje. Ook bonbons doen het goed. Maar wat ze denk ik helemaal leuk zal vinden is een weekendje weg met haar kleindochter en misschien mag ik dan wel mee? Mijn moeder houdt ook enorm van bloemen. En voor mijn schoonmoeder geldt hetzelfde. Zo moeilijk is het allemaal niet.

Ik denk dat we er dit jaar wel uitkomen met de verwennerij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *