Wat een mooi gebaar van Post NL

In de media horen en lezen we veel over eenzame ouderen die alleen de feestdagen doorbrengen. Post NL heeft hier iets op bedacht en dat kan je hier lezen.

Ouderen

Dit kan allerlei redenen hebben, denk hierbij aan geen familie meer of gevlucht uit je eigen land zonder kinderen of wat dan ook.

Wat lijkt mij dat eenzaam en zeker met de feestdagen, net of je er niet meer bij hoort.

familie-van-dokkumburg-kerstkaart-sturen-naar-ouderen-mooi-gebaar

Geer & Goor

Gelukkig hebben we Geer en Goor die er een hilarisch programma van maken en wat genieten die mensen, Geer en Goor helpen ook om ouderen met elkaar in contact te brengen, als de ouderen bijvoorbeeld dezelfde hobby hebben of misschien nog een keer op dansles willen. Erg mooi om te zien.

Post NL

10 december heeft iedereen een kerstkaart gekregen van Post NL, het zou toch mooi zijn om die naar een onbekende oudere te sturen met een mooie boodschap geschreven voor 2017. Wij gaan vandaag meerdere kaarten schrijven en als we Foppe de hond uitlaten gaan de kaarten op de bus. Hopelijk toveren we door dit gebaar een glimlach bij iemand op zijn of haar gezicht.

 

U kunt ook uw kaart sturen naar: Nationaal Ouderenfonds, Postbus 156, 3980 CD, Bunnik. Zij zorgen ervoor dat de kaart bij een oudere terecht komt.

Fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2017 gewenst.

familie-van-dokkumburg-karin-vandokkumburg2

Dit bericht is geschreven door Karin van Dokkumburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *