Wat doen Samantha en Frans in Thailand

familie-van-dokkumburg-wat-doen-samantha-en-frans-in-thailand

De afgelopen tijd hebben we een aantal vragen gekregen wat we nu precies gaan doen in Thailand. Heel veel mensen denken dat we in Thailand zijn om hier een half jaar vakantie te vieren maar helaas is het tegendeel waar.

Werk

We zijn namelijk aan het werk, of nou ja werk. We zijn heel veel tijd kwijt aan onze websites om deze te voorzien van content (berichtjes) en om deze meer bekendheid te geven. Door bekendheid aan de websites te geven hopen we dat mensen onze websites gaan lezen en daarna ook terug blijven komen.

Promotie

Als we op een gegeven moment genoeg unieke bezoekers per maand hebben kunnen we naar bedrijven stappen om te vragen of ze op onze website willen gaan adverteren.

Wij kunnen het bedrijf dan meer naamsbekendheid te geven in ruil voor hun product of een kleine financiƫle bijdrage.

Onze werkplek

Hieronder zie je een foto van onze werkplek. We zitten heerlijk tegenover elkaar en kunnen zo ongestoord aan het werk. De reistijd vanaf de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer naar het werk bedraagt 1 seconde dus we hebben geen last van files.. Nou ja soms wel in de badkamer šŸ˜‰

familie-van-dokkumburg-wat-doen-samantha-en-frans-in-thailand

Waarom niet in Nederland?

Als je je nu afvraagt of we dit niet in Nederland konden opzetten was dat zeker een mogelijkheid. Maar ik merk nu doordat je uit je vertrouwde omgeving bent je veel creatiever wordt en meer inspiratie opdoet dan als ik in Nederland zou zijn. Tevens ben je ook uit je dagelijkse sleur en wordt je minder gestoord / afgeleid.

Hebben we dan helemaal geen vakantie?

Ondanks dat we aan het werk zijn voelt dit wel als vakantie. We zijn immers op een vreemde locatie in een vreemd land. Elke keer als we naar buiten gaan om de omgeving te verkennen komen we nieuwe winkeltjes of andere dingen tegen. Doordat je dan nieuwe dingen ontdekt wordt je geprikkeld en dit is een fijn gevoel. Dit gevoel zal je zelf ook herkennen als je op vakantie gaat of een dagje uit bent en je komt die mooie nieuwe kerk tegen of de bakker om de hoek bakt het lekkerste stokbrood van het dorp.

Maar net zoals jullie vieren wij ook gewoon weekend om dingen te ondernemen en om tempels te bezichtigen.

We hopen dat jullie zo een beetje een beeld hebben gekregen van wat we aan het doen zijn, mocht je toch nog vragen hebben stel ze gerust.

Groetjes Samantha en Frans

familie-van-dokkumburg-frans-vandokkumburg4

Dit bericht is geschreven door Frans van Dokkumburg

Een reactie op “Wat doen Samantha en Frans in Thailand

  1. Bert en marga zegt:

    Hallo Frans en Samantha, zo te zien gaan jullie het wel rooien met zijn tweetjes, jullie hebben een leuk app en het werk moet even zijn tijd hebben.. Geniet van alles en doe inspiratie op’ dan gaat het helemaal lukken. Succes en groetjes.
    Bert en Marga

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *