Van Rees Trailers, Transport en Techniek

van reest trailers onderhoud verhuur verkoop trailers en caravan

Een leuk nieuwtje wat ons afgelopen week bereikte.

Robert Luitjes, de man van Yvonne, is afgelopen week met zijn bedrijf verhuisd van de Wheermaten 3 naar het bedrijvenpark Koematen 16 in Steenwijk.

Enorm gegroeid

In een korte tijd groeide het bedrijf uit zijn jasje en aan de koematen is er meer ruimte om efficiënt te werken is er meer ruimte voor opslag en de werkruimte is vergroot zodat er professioneel gewerkt kan worden aan de aanhangwagens en boottrailers.

Verhuur, Verkoop, Onderhoud

Van Rees trailers verhuurt, verkoopt en onderhoud aanhangwagens, boottrailers, bakwagens, plateauwagens, verkoopwagens, kippers, gesloten aanhangers, motortrailers, paardentrailers, veetrailers, machinetransport en autoambulances, dakdragers en nog veel meer.

Caravan, Trailers

Voor onderdelen en onderhoud van vouwwagens en caravans kan u ook terecht bij van Rees Trailers en vergeet dan ook niet uw gasfles te laten bijvullen van Campinggaz of Primagaz. Ook kunnen ze helpen bij het regelen van boottransport tot 3500 kg binnen Europa. Tevens verzorgt het bedrijf ook machinetransport en autotransport. Van alle markten thuis.

van reest trailers verhuur verkoop

Service staat hoog in het vaandel

Dienstbaarheid en service gericht staat hoog in het vaandel bij Robert. Dit is ook de reden dat het bedrijf in korte tijd zo snel gegroeid is. En er is altijd een juiste aanhanger voor het object wat vervoerd moet worden.

Zowel particulier als zakelijk kan u terecht bij van Rees Trailers. Even een belletje, 0521-361584 of een mail naar info@vanreestrailers.nl en u wordt verder geholpen.

Wij wensen Robert en collega’s heel veel succes.

van reest trailers verhuur verkoop1

van reest trailers verhuur verkoop 10

van reest trailers verhuur verkoop 6

van reest trailers verhuur verkoop 2

van reest trailers verhuur verkoop 5

van reest trailers verhuur verkoop 9

van reest trailers verhuur verkoop 4

van reest trailers verhuur verkoop 7

van reest trailers verhuur verkoop 3

van reest trailers verhuur verkoop artikel in de krant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *