Valentijnsdag

valentijnsdag

Morgen is het weer zover. Dan is het namelijk weer Valentijnsdag. Voor de één een nachtmerrie en voor de ander een ideaal moment om super creatief te zijn richting zijn of haar partner om de liefde te betuigen. Hoe je het wendt of keert, 14 februari kent iedereen; of je het nu leuk vindt of niet. Voor diegene die het leuk vinden hebben we een aantal tips die je verder op weg helpen.

Valentijnsdag

14 februari is de dag die iedereen kent. Valentijnsdag is DE dag om de liefde aan je (potentiële) liefde te betuigen. Dit doet iedereen dan ook massaal. Bosjes bloemen, chocola een dagje weg of de sauna zijn zomaar cadeaus die er gegeven wordt op deze speciale dag. Voor diegene die het niet wisten is valentijnsdag in het leven geroepen door de middenstand. De reden hierachter is dat januari, februari en maart de maanden zijn die traditioneel koud en nat zijn waardoor er minder mensen naar de winkels komen. Om de mensen naar de winkels te krijgen bedachten ze valentijnsdag waarbij het de bedoeling is dat verliefde mensen elkaar cadeautjes geven.

valentijnsdag

Wil jij mijn Valentijn zijn

Wanneer je iemand leuk vindt kan je diegene vragen of hij of zij je valentijn wilt zijn. Wat je eigenlijk vraagt is of die persoon jou date wilt zijn op deze speciale dag. Wil je mijn valentijn zijn is dan de vraag die je stelt en waarop jij wilt dat je geliefde JA zegt. Helaas kan het voorkomen dat de liefde niet wederzijds is en dat jij met lege handen staat. Het kan een bittere pil zijn als je dan een NEE moet incasseren, maar het geeft je wel duidelijkheid.

Of je nu een stille aanbidder bent of al 10 jaar getrouwd bent, Valentijnsdag hoort erbij 🙂

Valentijncadeau

We hebben twee artikelen geschreven waarin een aantal valentijncadeaus staan die je op weg helpen om een leuke verrassing te geven aan je geliefde.

valentijnsdag chicks lovel food

Bekijk hier!

valentijn lekker simpel koken boek

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *