Valentijnsdag: Wat geef jij?

valentijnsdag roos valentijn bloem

Over precies 1 week is het weer zover. Het is Valentijnsdag. Op deze dag is het gebruikelijk om je partner of stille aanbidder te verrassen. We hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet zodat je goed beslagen ten ijs kan komen!

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag waarin geliefden elkaar vertroetelen op één of andere manier. Dit kan met een ontbijt op bed, een bosje rode rozen of ’s avonds lekker romantisch uit eten gaan.Valentijnsdag is elk jaar op 14 februari. Met valentijn gaat het er eigenlijk om dat je door middel van een attentie laat blijken dat je van je partner houdt. Wil je iets speciaals doen met je valentijn hebben wij hieronder een aantal suggesties beschreven.

Het is goed om te weten dat dit een reclame artikel is. Wanneer u via ‘onze’ link naar de desbetreffende website gaat en een bestelling plaatst helpt u ons een beetje op weg om te blijven schrijven voor de Familie website. Voor uzelf maakt het niet uit aangezien u niet meer betaald dan normaal.

valentijn valentijnsdag flamingo

Dagje weg

familie-van-dokkumburg-dagje-weg-nachtje-weg-stad-dorp

Als eerste kan je ervoor kiezen om samen een dagje weg te gaan. Wat is nu leuker dan de trein te pakken naar bijvoorbeeld Den Haag of Maastricht om daar lekker rond te lopen en om te shoppen? Op de website van de Nederlandse Spoorwegen (NS) staan diverse arrangementen waarbij je een activiteit doet in een stad plus dat het treinticket erbij in zit.

Naast de trein kan je er ook voor kiezen om met de auto op pad te gaan. Kies de stad uit waar je naar toe wilt op een website zoals Tripadvisor en kom erachter wat er te doen is en wat andere mensen daarvan vonden.

Wil je een stad combineren met een nachtje weg (hoe romantisch is dat) kan je wederom naar de website van de NS of naar een website zoals Weekendjeweg gaan.Booking.com

Sauna

familie-van-dokkumburg-sauna-dagje-weg

Wanneer jullie sauna liefhebbers zijn is het altijd leuk om een sauna op zijn tijd te nemen. Daarnaast is een sauna ook goed voor je lichaam en je wordt er helemaal kalm en rustig van. s’ avonds zal je in ieder geval goed slapen. Een nadeel van een sauna is dat je in veel gevallen geen kleding aan mag hebben. Mocht je dit niet prettig vinden kan je bij de sauna van je keuze kijken of er ook badkleding dagen zijn.Wil je je partner extra verwennen tijdens een sauna dag kan je afspraak maken in de beautysalon of in de massagesalon. Sauna’s zoals Thermen Bussloo vlakbij Apeldoorn en Spa Zuiver in Amsterdam zijn aanraders waar je zeker een keer geweest moet zijn.

Een nieuwe telefoon

valentijnsdag nieuwe telefoon kopen bij BEN

Trakteer je partner op een nieuwe telefoon. De laatste Apple iPhone is net uitgekomen dus je partner loopt natuurlijk hopeloos achter. Tijd voor een nieuwe telefoon. Met deze nieuwe telefoon kan je partner nog mooiere foto’s en filmpjes van jou nemen. Bedenk wel goed of je een abonnement neemt of dat je het toestel los koopt. Bij Ben kan je tussen beide kiezen.

Fles wijn

valentijnsdag fles wijn

Een goede fles wijn doet het altijd goed. Altijd lekker om een fles wijn te nuttigen tijdens een speciale aangelegenheid zoals Valentijnsdag. Verras je partner dus met een fles wijn bij WijnOutlet. Hier heb je kwalitatief goede wijnen voor een zacht prijsje.

Terre de Sol met gratis Diner kortingskaart!

Kleding kopen

familie-van-dokkumburg-romantisch-kleding-kopen-voor-je-partner

Als je zeker van je zaak bent kan je besluiten om kleding te kopen voor je partner. Een leuk topje of trui of die ene mooie riem die je al eerder hebt gezien. Door zelf het heft in handen te nemen kan je iets kopen waardoor je jou partner nog mooier en sexier vindt. Mocht je partner het onverhoopt toch niet mooi vinden kan je altijd besluiten om het cadeau weer te ruilen. Bewaar daarom het bonnetje goed. Naast kleding kan je bij ShopAlike ook accessoires en sieraden kopen voor je partner. Al met al een goede webshop om eens rond te kijken.

Bekijk hier!

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *