Valentijn: 5 cadeaus voor je geliefde

valentijn valentijnsdag 14 februari hart

Het is bijna februari en dan komt valentijnsdag ineens weer heel dicht bij. Wat geef jij met valentijn?  Om je alvast op weg te helpen hebben we een aantal suggesties op een rij gezet. Happy valentijn!

Valentijn

Valentijnsdag is een dag waarin geliefden elkaar vertroetelen op één of andere manier. Dit kan met een ontbijt op bed, een bosje rode rozen of ’s avonds lekker romantisch uit eten gaan.Valentijnsdag is elk jaar op 14 februari. Met valentijn gaat het er eigenlijk om dat je door middel van een attentie laat blijken dat je van je partner houdt. Wil je iets speciaals doen met je valentijn hebben wij hieronder een aantal suggesties beschreven. Dit zijn tips waarbij je dingen samen doet. Dat is net zo leuk en zo heb jij er ook nog wat aan 🙂

valentijn valentijnsdag flamingo

Dagje weg

familie-van-dokkumburg-dagje-weg-nachtje-weg-stad-dorp

Als eerste kan je ervoor kiezen om samen een dagje weg te gaan. Wat is nu leuker dan de trein te pakken naar bijvoorbeeld Den Haag of Maastricht om daar lekker rond te lopen en om te shoppen? Op de website van de Nederlandse Spoorwegen (NS) staan diverse arrangementen waarbij je een activiteit doet in een stad plus dat het treinticket erbij in zit.

Naast de trein kan je er ook voor kiezen om met de auto op pad te gaan. Kies de stad uit waar je naar toe wilt op een website zoals Tripadvisor en kom erachter wat er te doen is en wat andere mensen daarvan vonden.

Wil je een stad combineren met een nachtje weg (hoe romantisch is dat) kan je wederom naar de website van de NS of naar een website zoals Weekendjeweg gaan.Booking.com

Sauna

familie-van-dokkumburg-sauna-dagje-weg

Wanneer jullie sauna liefhebbers zijn is het altijd leuk om een sauna op zijn tijd te nemen. Daarnaast is een sauna ook goed voor je lichaam en je wordt er helemaal kalm en rustig van. s’ avonds zal je in ieder geval goed slapen. Een nadeel van een sauna is dat je in veel gevallen geen kleding aan mag hebben. Mocht je dit niet prettig vinden kan je bij de sauna van je keuze kijken of er ook badkleding dagen zijn.Wil je je partner extra verwennen tijdens een sauna dag kan je afspraak maken in de beautysalon of in de massagesalon. Sauna’s zoals Thermen Bussloo vlakbij Apeldoorn en Spa Zuiver in Amsterdam zijn aanraders waar je zeker een keer geweest moet zijn.

Schaatsen

familie-van-dokkumburg-schaatsen-romantisch-dagje-weg

Trakteer je partner op een lekker dagje schaatsen. Wanneer het weer het toelaat kan je dit doen op bijvoorbeeld de Amsterdams grachten of je gaat naar het Hollands Venetië oftewel naar Giethoorn waar je heerlijk onder de bruggetjes kan schaatsen. Helaas is het weer in Nederland nogal onstuimig waardoor dit lastig in te plannen is. Als je meer zekerheid wil kan je naar een indoor schaatsbaan zoals je die hebt in Dronten, Heerenveen, Eindhoven of Alkmaar.

Cadeaubon

familie-van-dokkumburg-cadeaubon-voor-je-partner

Wanneer je echt even niet weet kan je altijd kiezen voor een cadeaubon. Je hebt ze in alle soorten en smaken dus je hoeft alleen ervoor te zorgen dat je de juiste kiest. Uiteraard is dat makkelijker gezegd dan gedaan maar als je een beetje een idee hebt wat je partner leuk vindt kom je er vast wel uit.

Kleren

familie-van-dokkumburg-romantisch-kleding-kopen-voor-je-partner

Als je zeker van je zaak bent kan je besluiten om kleding te kopen voor je partner. Een leuk topje of trui of die ene mooie riem die je al eerder hebt gezien. Door zelf het heft in handen te nemen kan je iets kopen waardoor je jou partner nog mooier en sexier vindt. Mocht je partner het onverhoopt toch niet mooi vinden kan je altijd besluiten om het cadeau weer te ruilen. Bewaar daarom het bonnetje goed.

Bekijk hier!

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *