Top 5 snoepgoed wat jij kan geven met Sint Maarten

Top 5 snoepgoed

voor Sint Maarten

Met Sint Maarten gaan veel kinderen de huizen bijlangs om snoepgoed te ontvangen in ruil voor het zingen van een liedje. Welk snoepgoed vinden de kinderen het lekkerst? We hebben voor jou een top 5 samengesteld zodat je goed voorbereidt bent.

In onze top 5 hebben we gekozen voor snoepgoed wat voorverpakt is. Dit is eenvoudig voor jou om te kopen in de supermarkt en gaat een stuk langer mee dan fruit of eigengemaakte etenswaren. Mocht je snoepgoed overhouden na een avond Sint Maarten heb je zelf ook voldoende tijd om er van te genieten.

1 – Mini Snoepjes

Op nummer 1 hebben we gekozen voor snoep wat in mini verpakkingen te koop zijn. Denk hierbij een de Mars, Twix, Kitkat of Brosjes. Deze merken zijn tegenwoordig allemaal te koop in mini verpakkingen waarbij in één zak een stuk of 15 zitten. Koop hier een aantal zakken van en je bent klaar voor Sint Maarten.

familie-vandokkumburg-snoepgoed-2

2 – Uitdeeldoosjes

Op nummer 2 in de lijst hebben we uitdeeldoosjes staan. Hiermee bedoelen we al het snoepgoed wat in een doosje te verkrijgen is. Voorbeelden hiervan zijn: rozijnen, smarties, schatkistjes, autodrop en fruittella. Door ieder kind één doosje te geven kunnen ze meer genieten van hun favoriete snoepgoed.

familie-van-dokkumburg-snoepgoed-smarties

3 – Uitdeel zakjes

Als derde in de lijst hebben we verpakkingen in de vorm van een zakje staan. Het snoepgoed zit daarbij in een zakje en in één zak zitten meerdere zakjes. Voorbeelden zijn Haribo, Colaflesjes en Gummibeertjes.

familie-van-dokkumburg-snoepgoed-gummibeertjes

4 – Zakjes koekjes

Koekjes staan op nummer 4. Dit zijn de koekjes die je dagelijks kan meegeven aan je kind. Mochten er aan het eind van de avond nog koekjes overhouden heb je weer wat op voorraad. Voorbeelden zijn smoeltjes, mini-taaitaai, kapitein koek

familie-van-dokkumburg-snoepgoed-koekje

5 – Lolly’s

Op nummer 5 hebben we gekozen voor Lolly’s. Denk hierbij aan de chupa chup lolly’s of salmiak lolly’s. Kinderen houden hier van of vinden het helemaal niks. De chupa chup lolly’s zijn in verschillende smaken te verkrijgen.

familie-van-dokkumburg-snoepgoed-lolly

familie-van-dokkumburg-frans-vandokkumburg4

Dit bericht is geschreven door Frans van Dokkumburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *