Stagiair(e) (Online) Marketing gezocht bij Hi Gain Guitars

(online) marketing stage

Hi Gain Guitars zoekt een Stagiair(e) op het gebied van (online) marketing. Ben jij de student marketing en heb je een passie voor alles wat met muziek te maken heeft dan is dit de job voor jou!

Omschrijving

Hi Gain Guitars is DE Bas en Gitaar Speciaalzaak van Midden-Nederland met Oefenruimtes en Muziekles. We zijn gevestigd in Houten. Met ons kleine team proberen we de muzikant zo veel mogelijk te ondersteunen. In de winkel en webshop zorgen wij voor mooie en kwalitatief goede instrumenten. Daarnaast zorgen de muzieklessen, het samen spelen en de clinic/events de basis voor meer verdieping.

We hebben een lokaal karakter maar zijn zowel nationaal en internationaal actief.

Ons doel is om nog verder (inter)nationaal uit te breiden en zoeken daarom een stagiair(e) die een passie heeft voor muziek en veel ervaring met (online) marketing.  Lijkt het je leuk om ons verder te helpen met ons doel dan is deze uitdaging zeker iets voor jou.

Interesse? Neem contact op met Marijke Leidelmeijer en stuur jouw CV met motivatie naar info@higainguitars.com

Wat zoeken wij

We zoeken die ons met name kan helpen met (online) marketing. Denk hierbij aan het maken van een blog, een vlog, het live streamen van muziek maar ook marketing- en content materiaal maken. We hebben diverse ideeën maar willen graag jouw mening horen over hoe jij het zou aanpakken. Wij vragen dan ook ondersteuning op het gebied van algemene marketing- en content werkzaamheden. Ondertussen hebben we nog een webshop en deze dient up-to-date gehouden te worden. Daarnaast hebben we diverse events die georganiseerd moeten worden.

In een notendop kan je bij ons heel veel leren en wij weer van jou.

Wat heb jij te bieden

Jij bent de afgelopen jaren druk naar school geweest in de richting van (online) marketing en deze kennis wil je graag in de praktijk brengen. Heb je daarnaast weleens een feestje georganiseerd voor je vrienden? Ja? Dat is mooi want die kennis kan je bij ons prima gebruiken voor het organiseren van een (grootschalig) event. Nederlands en de Engelse taal is geen probleem en je hebt ervaring met Microsoft Office en Adobe Photoshop. Na de inwerkperiode zal je zelfstandig moeten kunnen werken dus als je hier al ervaring mee hebt is dat mooi meegenomen. Wanneer je al een instrument bespeelt komt dit mooi uit en houdt je genoeg tijd over om dit te leren spelen. Heb je nog geen eerdere ervaring opgedaan zijn we er om je te helpen om dit te leren. Ow ja, je bent wel 18 jaar toch?

(online) marketing stage hi gain guitar (online) marketing

Wat bieden wij

Als online marketing stagiair(e) bieden we jou een hele leuke uitdagende baan aan in een klein team. Waar anders kan je leren hoe je events kan organiseren, de webshop up-to-date te houden en last but not least de hele (online) marketingstrategie te bepalen en uit te werken? Bij ons stage lopen helpt je verder op weg in het vervolg van je carrière. En waar anders kan je trouwens leren ondernemen terwijl je een instrument aan het spelen bent? Als laatste punt krijg je bij ons korting in de webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *