Robbie Williams

Robbie Williams komt naar Nederland om een concert te geven en dit brengt Karin in een vreugdestemming. Als voorproefje heeft ze nieuwste DVD Show besteld om alvast in de stemming te komen.

Tranen van het lachen

Take That vond ik nooit zo geweldig een paar liedjes en dat was het dan wel. Maar Robbie Williams blijf ik interessant vinden. Vorige week was hij te gast bij RTL late Night met onze eigen Humberto, en ik heb me de tranen over de wangen gelachen. Zo lekker relaxt en eerlijk die Robbie. Hij gaf ook toe dat hij nog nooit van Max Verstappen had gehoord.

Charisma

Meezingen tot hyperventilatie aan toe in de auto met Let Me Entertain You, of met het gevoelige nummer Feel en Angels en noem maar op welke mooie nummers. Robbie heeft iets over zich dat je denkt, je bent een dikke boef met die pret oogjes. Charisma

Heavy entertainment show

Vanmorgen de nieuwe cd Heavy entertainment show ontvangen van Robbie in een mooi boekje met de songteksten en een DVD, en ik ben inmiddels met ronde twee bezig. Er zitten mooie en rustige nummers tussen met duidelijke teksten en er zitten natuurlijk show nummers in, zoals de eerste twee nummers. Ik bekijk weleens live show’s op youtube van Robbie en die zijn gewoon goed en fijn om naar te kijken en luisteren.  Dinsdag 4 juli 2017 treed hij op in het Goffertpark in Nijmegen, ik sta nog in dubio, maar ik denk dat ik deze keer wel ga als ik natuurlijk vrijdag ochtend kaarten kan krijgen. Spannend!

Luister http://www.robbiewilliams.com/news/album-sampler naar zijn nieuwe album, echt mooi. 🙂

familie-van-dokkumburg-concert-robbie-williams

familie-van-dokkumburg-karin-vandokkumburg2

Dit bericht is geschreven door Karin van Dokkumburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *