We delen graag het recept van Vegetarische Soep.Deze soep is speciaal voor mensen die een keer vegetarisch willen eten. Geniet ervan!
Ingrediënten
- 1 liter Water
- 2 kruidenbouillon
- 2 folieblaadjes
- 2 kruidnagel
- 2 laurier en soepgroenten (boeren) (juslepel rijst),
- 1 blikje tomatenpuree,
- 1 ui gebakken in wat boter.
Bereidingswijze
- Snij de ui in kleine stukjes.
- Bak de gesneden ui in een pan en bak dit met wat boter voor een paar minuten.
- Pak een pan en doe daar 1 liter water in en kook dit water. Zet het vuur laag wanneer het water eenmaal gekookt is. Doe alle ingrediënten: Kruidenbouillon, folieblaadjes, kruidnagel, laurier, soepgroenten en de ui in het water en laat dit 45 minuten sudderen.
- Voeg na 45 minuten het blikje tomatenpuree toe en roer alles goed door.
Het gerecht is klaar om te serveren.
Serveertip
Mocht je zin hebben in iets hartigs kan je er brood bij serveren.
Eenvoudig aan te passen
Deze vegetarische soep is lekker smakelijk, eenvoudig te bereiden en ook nog eens goed voor de lijn. Naargelang je zelf wilt kan je de soep eenvoudig aanpassen. Voeg naar eigen inzicht meer groente of vlees toe om het recept helemaal naar je eigen hand te zetten. Het recept hier is afgestemd voor vegetariërs.
Overige informatie
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: ongeveer 50 minuten