Pretty Little Liars, got a secret can you keep it?

pretty little liars dvd box zes 6 seizoenen

Pretty Little Liars gaat over een groepje meiden die stuk voor stuk geheimen hebben en sommige geheimen zijn dodelijk. Er zijn ondertussen 6 seizoenen uitgebracht en seizoen 7 is in de maak.

Vreemde Sms-jes

Er blijven slachtoffers vallen rond Aria, Emily, Hanna en Spencer. De meiden krijgen vreemde sms berichten, of proberen te achterhalen waarom Alison is verdwenen. En hoe zit het met Mary? Waarom komt Mona op de meest vreemde tijdstippen opduiken en wat is het doll house?

Rosewood

Het begint met een duister geheim en in het stadje Rosewood zijn er vele geheimen. Aria, Spencer, Hanna en Emily weten van het meest gruwelijke geheim. Alison, de leider van de groep vriendinnen verdwijnt en de groep vriendinnen valt min of meer uit elkaar. Totdat ze berichtjes krijgen van een ‘A’ en die weet alleen zaken van de meiden die alleen Alison kan weten. Hierdoor komen de meiden weer bij elkaar om uit te vinden wat er aan de hand is.

Is Alison vermoord? En wat voor gevolgen heeft dit voor de meiden? Ze zetten hun vriendschap in het geheim voort omdat de inwoners van Rosewood denken dat Hanna, Aria, Emily en Spencer de moord hebben gepleegd. Ze denken erover om hun geheim te onthullen maar dan gebeuren er mysterische dingen. En de sms berichten worden steeds dreigender.

pretty little liars dvd box

Zomervakantie

Na een lange zomervakantie proberen de meiden alles achter zich te laten. Maar, dan wordt alles weer op scherp gezet. Onthullingen van familiegeheimen en de intieme relaties de ze hebben komen er nieuwe duistere mysteries aan het licht. En wat is er gebeurd in de laatste dagen dat Alison leefde?

A of AD?

In Pretty Little Liars lijkt het erop dat de meiden continue in de gaten worden gehouden door A, maar wie is A eigenlijk? Mona weet ook heel veel van de meiden is dat niet een beetje vreemd? En de vrienden van de meiden. Caleb, Toby en Ezra, hoe zit het daar eigenlijk mee? De één werkt bij de politie en de ander kan hacken.

Pretty Little Liars

Wie heeft het gedaan?

Seizoen zeven is net gestart in Amerika, we moeten nog even wachten of we te weten komen hoe het nu allemaal echt zit. Er gebeuren zoveel vreemde dingen en hoe kan het toch dat een er opeens een etalage pop bij je voor de deur staat, met jou gezicht erop. En die vrouw die blind is maar wel alles weet. Is Alison echt vermoord of komt zij terug in de serie.

Pretty Little Liars is een superspannende serie waarbij je na elke aflevering op het puntje van je stoel zit en met veel vragen achter blijft, hoe is het mogelijk en wie zit erachter. Ik moet nog zes afleveringen en dan weet ik, hopelijk, wie al die ellende veroorzaakt heeft, maar zal dat zo zijn?

Een echte aanrader voor regenachtige dagen.

Lees hier al onze andere recensie’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *