Over de Familie van Dokkumburg

Welkom op de website van de Familie van Dokkumburg en wat leuk dat je onze website bezoekt!

Op deze website kom je alles te weten over de Familie van Dokkumburg en verwante families zoals Familie Ennema, Familie Retra en Familie van der Zweerde.

Het leuke aan deze website is dat er door verschillende mensen op wordt geschreven. Hierdoor is er voor ieder wat wils en het maakt niet uit of je nu jong of oud bent. Onze doelgroep is daarbij ook van 8 tot 80 jaar en ons doel is om de grootste familie website van Nederland te worden.

Want zeg nou zelf: Op welke website vindt je nou informatie die zowel geschikt is voor de kinderen alsmede ook voor opa’s en oma’s?

We wensen je lees- en kijk plezier toe op de grootste Familie website van Nederland!

Vragen die beantwoorden op deze website

  • Wat voert Ronald uit?
  • Hoe doet Marinus het op school?
  • Welke sporten worden er beoefend door de familie?

Dat zijn zomaar een paar vragen waarop je antwoord krijgt. Deze zijn allen terug te vinden in de categorie Familie.

Daarnaast zijn we ook een informatieve website waar je antwoorden krijgt op veel gestelde vragen. Zo heeft Beppe tips hoe je van je verkoudheid af kan komen en vindt je tevens terug wat de kenmerken zijn van Diabetes. Weet je niks te geven voor iemand zijn of haar verjaardag? Geen probleem, dit is allemaal terug te vinden op de website.

Tevens hebben website vanuit het gezin van Dokkumburg opgezet om de banden met de familie aan te halen en om de hoogte te blijven waar een ieder zich mee bezig houdt.

Wil je ook bloggen?

Wat leuk dat je ook wilt bloggen, mail je verhaal naar info@familievandokkumburg.nl en het verhaal komt op de website te staan.

bloggen over familie van dokkumburg