Naar welke festivals kan je gaan als 16-jarige

festivals festival feestjes feest park dj

Nu Amylyn de leeftijd heeft bereikt van 16 jaar mag ze nu officieel naar festivals toe en daar heeft ze enorm veel zin in. Maar naar welke festivals mag ze eigenlijk?

Festivals

We horen steeds vaker dat het leven pas bij 16 jaar begint. Je hebt immers net je Sweet Sixteen party gehad en je hoeft nog maar een jaartje te wachten voordat je met je rijbewijs mag beginnen. Naast dit mag je steeds meer van de wet en je bent al BIJNA volwassen. Van alle dingen die mogen is één er wel heel bijzonder en dat is dat je steeds vaker toegelaten wordt tot de diverse feesten en festivals. Niks is leuker dan onder het genot van een drankje, leuke muziek, heerlijk naar leuke jongens of meisjes kijken…toch? Helaas ben je voor sommige festivals nog wel te jong aangezien ze soms de minimum leeftijd van 18 jaar hanteren, maar niettemin blijven er genoeg feestjes over waar jij met je vrienden en vriendinnen heen kan gaan.

Overzicht

Nu heb je de leeftijd maar weet je al naar welke festivals je toen wilt gaan? Iedereen kent onderhand natuurlijk Mysteryland, Tomorrowland en Q-Dance maar helaas mag je hier nog niet heen aangezien de minimum leeftijd daar 18 jaar is. Om je een goed beeld te geven hebben we 2 websites gevonden waar je heel eenvoudig kan zien naar welke feestjes je wel mag gaan.

DJ Guide

De DJ guide website bevat een sectie die speciaal is bedoeld voor mensen onder de 18 jaar. Ze noemen het gedeelte “under 18”. Hier vindt je alle festivals en feesten en stapavonden waarbij de minimumleeftijd 16 of 17 jaar is. De agenda loopt 4 maanden vooruit en bevat feestjes in België, Duitsland en Nederland. De website is voornamelijk bedoelt om te kijken waar je het aankomend weekend gaat stappen maar de grote festivals staan er ook tussen.

festivals djguide

Ga hier naar de website

Partyflock

Partyflock is een website waar je zowel de grote festivals vindt als de kleine feestjes. Het leuke aan de website is dat als je interesse hebt om naar een festival toe te gaan je ook kan zien wie er nog meer heen gaan. Dit heeft er alles mee te maken dat het naast een agenda ook een hele interactieve website is met leden en diverse forums. Het grappige aan de website is dat het al even bestaat aangezien Frans (geboren in 1981) hier vroeger ook op gekeken heeft of er nog geschikte festivals waren om heen te bezoeken.

festivals partyflock

Ga hier naar de website

Heb je nog een tent of buideltas nodig voor als je naar het festival gaat? Wellicht is dit dan iets voor jou!

opgooitent festival

Bekijk hier!

heuptas buideltas festival

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *