Naar Justin Bieber

familie-van-dokkumburg-justin-bieber-antwerpen-concert

Amylyn en Chaja zijn naar het Justin Bieber concert geweest in Antwerpen. Lees hier wat ze van het concert vonden.

Justin komt naar Nederland!

In december 2015 hoorde ik dat Justin Bieber in oktober naar Nederland kwam! Na mama 1000 appjes gestuurd te hebben en na het hele huis opgeruimd te hebben besloot mama dat ik naar Justin Bieber mocht! Toen we kaartjes aan het bestellen waren vroeg ik mama of er misschien iemand mee mocht. Mama vond dit goed! Ik belde Hanneke (de moeder van Chaja) en die vond het een leuk idee als Chaja mee ging. Ik stelde voor om het als verassing voor Chaja te houden. uiteindelijk kon ik niet wachten om het te zeggen en vanaf toen begonnen we met aftellen 🙂 van 120 dagen naar nog maar 1 dag en toen mochten we eindelijk naar Justin Bieber!

familie-van-dokkumburg-concert-justin-bieber-antwerpen-20162

familie-van-dokkumburg-concert-justin-bieber-antwerpen-20161

En toen was het zover

We zijn rond half 7 naar binnen gegaan en om 7 uur begon het voorprogramma, dit was erg leuk! Om 8 uur werd de zaal donker en begon er een video waarop Justin te zien is in een glazen kubus. Het concert begon toen hij in een glazen box op het podium kwam. Het duurde ongeveer 10 minuten voor dat we doorhadden dat we toch echt bij Justin Bieber waren 🙂

hij song ‘’mark My words’’ en schreef hierbij op de box waarin hij stond. Voordat hij begon met het zingen van ‘’purpose’’ vertelde hij waarom hij de tour de purpose tour heeft genoemd: omdat iedereen een doel in zijn leven heeft en daar voor moet gaan. Als laatst song hij ‘’sorry’’ en stond Justin onder een soort regenwaterval. We vonden het super leuk om Justin in het echt te zien en het was een super leuk concert!

De dames hebben een video reportage gemaakt, bekijk deze hier.

familie-van-dokkumburg-even-voorstellen-amylyn-leeuwerink

Dit bericht is geschreven door Amylyn Leeuwerink & Chaja

2 reacties op “Naar Justin Bieber

  1. Karin van Dokkumburg zegt:

    Was een super gezellige trip en ik durf nu ook Justin heel hard aan te zetten in de auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *