Morgen is het een speciale dag

karin coupietroepie

Het wordt morgen een speciale dag voor Karin. Ze gaat namelijk naar de kapper toe en er zal echt een stuk van het haar afgehaald worden. Spannend!!

Morgen gaat het gebeuren

Nog één nachtje slapen en dan moet ik er toch aan geloven. De kapper komt knippen. Voor de meeste mensen een superleuke bezigheid en voor mij vaak ook. Alleen deze keer weet ik niet wat ik wil. Maar dat er wat moet gebeuren dat staat vast. Inmiddels 10 cm uitgroei, waardoor ik begin te twijfelen, zal ik maar stoppen met verven en langzaamaan grijs worden? Tegenwoordig is dat super hip, maar ik vind het toch een beetje onnatuurlijk als een begin twintiger met grijs haar rond huppelt en dan vooral zo’n schitterende volle bos haar.

karin coupietroepie

Spannend

De afgelopen jaren heb ik elke keer blonde streepjes in mijn haar laten zetten. Het zelf verven is inmiddels passé, na groen en oranje haar te hebben gehad durf ik het niet meer aan. Maar met het geverfde blonde haar, dat na verloop van tijd steeds blonder wordt en uiteindelijk pornoblond dreigt te worden, ben ik ook wel een beetje klaar. Uiteraard moet je wel op je huidskleur letten met welke kleuren je in de weer gaat.

Ik draag het momenteel half lang, wat inhoudt dat ik ’s ochtends vroeg vaak een heel scala aan haarlakken, gel, olie en noem maar op, nodig ben om een beetje fatsoenlijk voor de dag te komen. Maar het lijkt erop dat mijn haar nu zoiets heeft, zoek het maar uit wij doen wat we zelf willen.

uitgroei

We gaan het zien

Voor morgen heb ik opdracht gekregen om twee verfjes te halen en de rest maar aan de kapper over te laten. Ik heb een beetje aangegeven wat ik wil, het moet ’s ochtend om half vijf ook niet een heel gedoe worden om de boel goed te krijgen.

Ik ben benieuwd hoe ik er morgen om dit tijdstip eruit zie.

morgen kappersschaar

Bekijk hier!

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *