Monica Geuze, een bekende naam op YouTube

monica geuze een youtube ster vloggen

Monica Geuze is inmiddels een naam waarbij velen denken, die heb ik vaker gehoord. De inmiddels 22-jarige Monica Rosanna Irene Quirine Geuze, vlogt er vrolijk op los en heeft via haar eigen YouTube kanaal al meer dan 250.000 abonnees.

Vlogger

Mijn dochter had het er weleens over samen met haar vriendinnen en ik dacht, vlogger wat is dat? Korte filmpjes maken van je bezigheden en wat je leuk vindt om te doen of te vertellen. Mijn nieuwsgierigheid had het gewonnen en inmiddels plopt er een berichtje op mijn computerscherm op dat Monica weer een vlog heeft geplaatst. Ik ben een volgster.

Monica haar carrière

Zo heeft Monica, als 10-jarig meisje, meegespeeld in een videoclip, Happy Family van Racoon.

Ronnie Flex vroeg Monica of zij zijn vaste dj wilde worden, ze was toen 16. Vanaf 2015 is ze voor zichzelf gaan draaien. Ook heeft ze 2 singles genaamd, Laten gaan en Nu of nooit met verschillende gast artiesten, waaronder Ronnie flex, Ruben Annink en Jonna Fraser gemaakt.

Monica heeft een relatie gehad met Lil kleine maar waarschijnlijk zijn ze uit elkaar gegroeid toen Lil Kleine bekender werd en er weleens iets met slippertjes gebeurde. Inmiddels is Monica helemaal blij met voetballer Lars Veldwijk. De vlogs met Lil Kleine zijn via haar kanaal terug te zien. Persoonlijk vind ik Monica er nu veel blijer en vrolijker uit zien.

Haar nieuwe boek

Door haar toch wel bijzondere leven, heeft Monica een boek geschreven met haar hoogte en diepte punten en vele foto’s geplaatst van optredens, restaurantjes, mode, vakanties en kleding en leuke vrienden dingen. Alleen het boek is even uit de handel genomen omdat er een verkeerde foto bij een tekst stond. Dat is wel flink balen maar op 9 mei gaat het dan toch echt gebeuren en met de goede foto’s.

Mijn dochter wil heel graag haar boek als cadeautje ontvangen voor haar slagen. Maar dit weten we pas 14 juni. Ik heb het boek, biografie, toch stiekem gereserveerd. Ik kan het altijd zelf als eerste lezen.

Bekijk hier Monica’s boek

Youtube filmpjes

Net zoals vele andere bekende vloggers met de doelgroep vanaf 12 jaar tot er met…. Is het wel leuk om dit soort dingen te volgen. Want waar zijn Kim, Kloë, Kourtney, Kylie en Kendal niet groot mee geworden. Gewoon nagels lakken en sla eten. Maar altijd positief en ik denk dat daar de kracht ligt van de vloggers. Ook al zie je soms dingen die heel dichtbij komen. Het hoort bij het leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *