Lekker eten in Deventer

familie-van-dokkumburg-deventer-eten-met-moeders-no11-twee

Heerlijk smullen door Hennie en Frans. Ik moest nog even wat doen in Deventer en ik dacht laat ik moeders maar even meenemen. Zo zit ik niet alleen in de auto van Steenwijk naar Deventer en is moeders er ook weer even uit. Moeders stemde in en zo gingen we op weg naar Deventer.

Eenmaal in Deventer aangekomen besloten we om ver buiten het centrum te parkeren. Dit bespaarde ons weer parkeer kosten en kwamen we weer aan onze dagelijkse beweging. Het was stralend weer en we liepen heerlijk langs de IJssel zo het centrum in. We gingen naar Mediavisie toe omdat de mensen van Mediavisie (dank Raymond) druk bezig waren om het promotie filmpje in elkaar te zetten voor mijn bedrijf.

Na de laatste zaken besproken waarbij moeders ook goede input heeft geleverd kon Raymond verder gaan knutselen aan het promotie filmpje en gingen wij van al het harde werken ­čśë de stad maar eens onveilig maken. Deventer is een mooie stad en moeders kon nog vele punten herinneren waar ze met Pa in het verleden is geweest. Deventer heeft ook een aantal straatjes waar echt nog de boetiekjes en ambachtswinkels zijn. Maar waar we natuurlijk voor kwamen was de lunch bij No11. Dit is een redelijke nieuwe tent waar zowel jonge hippe mensen komen als de moderne mensen op leeftijd.┬á Alhoewel ik niet hip ben paste moeders prima in dit plaatje. We hebben gekozen voor het Suprise Suprise menu. Je krijgt hier vlees, vis, soep als een hamburger voorgeschoteld.

Bijgevoegd een tweetal foto’s van al het lekkers.

familie-van-dokkumburg-deventer-eten-met-moeders

 

familie-van-dokkumburg-deventer-eten-met-moeders1

familie-van-dokkumburg-frans-vandokkumburg4

Dit bericht is geschreven door Frans van Dokkumburg

Een reactie op “Lekker eten in Deventer

  1. Karin zegt:

    Ziet er lekker uit. Helaas komen wij bijna nooit in die hoek van Nederland, maar als we eens gaan. Op naar No11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *