Kauwgom in je haar? Niet afknippen! Hier vindt je enkele tips

kauwgom eten in je haar afknippen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je per ongeluk kauwgom in je haar krijgt. Dit kan je natuurlijk proberen eruit te plukken, maar het is bijna altijd te laat. Vaak rest je dan nog maar één ding namelijk afknippen. Met deze tip hoef je dit gelukkig niet meer te doen!

3 tips om kauwgom uit je haar te halen

Cola

De eerste tip om het uit je haar te halen is het wondermiddel wat cola genoemd wordt. Het is een magisch wondermiddel. En het is ook nog eens makkelijk uit te voeren. Gooi een enorme hoeveelheid cola in een schaal en laat je haar erin weken. Na enkele minuten merk je dat je de kauwgom er langzaam uit kan trekken. Daarna wel goed je haar wassen 🙂

Pindakaas

Een andere oplossing is om pindakaas te gebruiken. Gebruik hier wel de pindakaas zonder stukjes voor. Pak een tandenborstel en doop deze in de pindakaas. Smeer vervolgens je haar in. Binnen enkele minuten zal de kauwgom langzaam los laten. De dikkere stukken kan je dan het beste er met een kam uithalen.

IJsblokjes

De laatste oplossing is om IJsblokjes te gebruiken. Hou het ijsblokje erop en je zal zien dat deze bevriest. Daarna is het een koud kunstje om het uit je haar te halen. Heerlijk simpel toch! Deze truc werkt trouwens ook als je kauwgom op je kleding hebt. Leg het kledingstuk in de vriezer enige tijd en daarna kan je het er makkelijk afhalen.

Kauwgom

kauwgom eten i love you

Bekijk hier!

Andere tips

Klik hier voor al onze andere tips! Elke dag komen er weer nieuwe tips en trucs bij die je verder kan helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *