Het is 1 december en de kerst komt eraan

kerst christmas-2758004_640

Nu het 1 december is zijn het nog maar een paar weken tot kerst. Kerst staat in het teken van familie en gezelligheid. Bij heel veel mensen staan er ook kadootjes op de planning. Mocht je nog geen geschikt kado weten is wellicht het volgende iets voor jou!

Kadootjes geven met kerst

Op facebook zie ik mooie ideeën en recepten voorbijkomen en sommigen zijn de dagen al aan het aftellen tot het weer kerst is. Ik zelf weet nog niet of ik met kerst moet werken of dat ik thuis ben. We dienen als team zijnde onze voorkeuren in bij de planner en dan wachten we maar af wat hij of zij ermee gaat doen. Uiteraard ben je altijd een dagdeel thuis met kerst. Maar het vergt wel de nodige planningen met visite en eten.

Kadootjes ontvangen en uitdelen

Sinds vorig jaar vieren wij kerst met cadeautjes onder de boom en zijn we helemaal gestopt met sinterklaas, dit had ook te maken met de verjaardag van onze jongste zoon op 7 december. De tijd voor kerst is vaak warm en gezellig. Inkopen doen voor het kerstdiner of op zoek naar mooie en leuke cadeautjes. In de steden is het gezellig met de kerstmarkten en lampjes en her en der in het land wordt ook Dickens opgevoerd tijdens extra koopavonden. Dan loop je lekker weggedoken in je sjaal te struinen door de straatjes.

Rituals pakt uit

Nu zag ik een hele mooie aanbieding voorbijkomen van Rituals. Ze hebben een The Ritual of Advent Kalender gemaakt. Je hebt keus uit de deluxe of exclusieve kalender. Een schitterende kerstboom met allemaal miniproducten van Rituals erin. Hoe leuk is dat, je kan op deze manier heel veel producten uitproberen en je elke dag opnieuw laten verrassen tot kerstavond. Ik wens jullie alvast heel veel warmte en plezier met het bedenken van lieve en mooie dingen voor elkaar

Bekijk hier!

rituals kerstbox geschenkset

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *