Het appartement van Samantha en Frans in Chiang Mai Thailand

familie-van-dokkumburg-chiang-mai-thailand-appartement-play-condo

Het Play Condominium (Appartement) in Chiang Mai

Na eerst twee nachten te hebben doorgebracht in een guesthouse konden we eindelijk ons appartement betreden in het Play Condo appartementen complex.

We hebben gekozen voor dit appartement omdat het recentelijk (maart 2016) is opgeleverd en dit nieuw en fris eruit ziet. Daarnaast heb je op de 7e etage drie zaken die wij belangrijk vinden voor onze tijd namelijk:

  • Fitness mogelijkheden om te sporten
  • Bibliotheek om te werken
  • Een zwembad om te relaxen

Tevens ligt dit appartement dichtbij het Maya Shoppingcentrum en de Nimmanahaeminda Road. Het Maya Shoppingcentrum bevat heel veel winkels (uiteraard), een grote supermarkt, een heuse foodcourt met voor ieder wat wils en een bioscoop en fitnesscentra. Op de Nimmanahaeminda Road is de straat waar HET gebeurd in Chiang Mai. Je vindt hier heel veel bars en eetgelegenheden en hier kan je vele toeristen, expats en andere digitale nomades vinden. Andere appartementen die we bezocht hebben in onze zoektocht waren al wat ouder qua bouwjaar en dit zag je terug in de uitstraling van het appartement. Vele appartementen zag er donker uit wat je nu niet direct een lekker gevoel geeft, hadden geen of beperkte mogelijkheid om te werken en hadden niet luxe van een rooftop zwembad met waanzinnig uitzicht over de stad. Bij één appartement was het meubilair ook helemaal doorgezeten door de voorgaande gasten dus lekker bankhangen was er ook niet meer bij.

Voor de aankomende 2,5 maand (tot 28 november) zullen we verblijven in dit appartement om daarna naar onze volgende bestemming te vliegen.

Om jullie een goed beeld te geven hebben we diverse foto’s gemaakt die je hieronder kan bekijken en heeft Samantha tevens een filmpje gemaakt waarbij ze een heuse rondleiding geeft door het appartement. Mocht je ooit zelf een huis willen huren in Chiang Mai kunnen we Perfect Homes aanbevelen. Dit bedrijf helpt je prima op weg om een appartement of huis te huren of te kopen in of rondom Chiang Mai.

familie-van-dokkumburg-chiang-mai-thailand-appartement-play-condo-maps

Rondleiding

En hier een rondleiding op de bovenste verdieping van het Play Condo appartement met daarin een bibliotheek om in te werken, een sportschool, sauna en zwembad.

thailand lonely planet boek

Bekijk hier!

thailand yogi boeddha beeld

Bekijk hier!

4 reacties op “Het appartement van Samantha en Frans in Chiang Mai Thailand

  1. Gerjan zegt:

    Zo dat is flink afzien. Ziet er heel mooi uit hoor! Daar kan je het wel even uithouden

  2. Pingback: De eerste maand in Thailand - Familie van Dokkumburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *