Film trailer bekijken terwijl je wacht voor het stoplicht

familie-van-dokkumburg-bioscoop

De laatste bioscoop trailers bekijken terwijl je wacht voor het stoplicht? Iets voor de toekomst? Nee hoor, dit hebben ze allang in Thailand. Bekijk hier het filmpje.

Stoplicht Maya Shoppingcenter in Chiang Mai

In Chiang Mai hebben ze in en rondom het centrum een aantal stoplichten.In totaal zijn er niet heel veel stoplichten te vinden maar één stoplicht springt er tussenuit en deze wil ik even uitlichten.

Het stoplicht bij het Maya shoppingcenter is één van de drukste kruispunten van Chiang Mai. Het centrum begint hier eigenlijk vanuit de westkant en de Superhighway (zeg maar de snelweg in Thailand) houdt hier op. Wanneer je pech hebt dat het stoplicht net rood wordt moet je zo’n 7 minuten wachten voordat je de weg kan vervolgen.

Nu is 7 minuten natuurlijk niet zo heel erg lang, maar als je in de brandende zon zit te wachten kan ik wel leukere plekken om te wachten. Het leuke van het Maya shoppingcenter is dat een heel groot scherm hebben waar ze filmpjes en reclame op vertonen. Dus als je zit te wachten kan je op dit scherm kijken zodat je een beetje afleiding hebt.

Ik heb even een filmpje gemaakt terwijl ik zit te wachten voor het stoplicht en ten tijde van het filmpje laten ze een film trailer zien van een film die mij wel leuk lijkt. Super handig natuurlijk want ik hoef thuis niet meer de trailer te bekijken en mijn tijd wordt nuttig besteedt.

 

familie-van-dokkumburg-frans-vandokkumburg4

Dit bericht is geschreven door Frans van Dokkumburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *