Familie blog

familie relatie familie blog

De Familie van Dokkumburg is een familie blog, op deze website staan heel veel interessante artikelen voor jong en oud.

Familie Blog

De familie blog van de Familie van Dokkumburg gaat over alledaagse dingen die er binnen een gezin of familie plaatsvinden. Het leuke aan deze familie blog is dat er elke dag nieuwe artikelen bijkomen en dat de onderwerpen steeds verschillen. Tevens worden de berichten door verschillende personen binnen de familie gemaakt waardoor de invalshoeken steeds anders zullen zijn. De doelgroep van deze familie blog is van 8 tot 80 jaar. Gekscherend noemen we dan ook dat deze website geschikt is voor het AVRO of TROS publiek šŸ™‚ Naast informatieve artikelen zullen we hier ook persoonlijke verhalen op delen. Elk bericht zal foto’s bevatten en voor sommige artikelen hebben we bijbehorende YouTube filmpjes gemaakt.

Ons doel

Ons doel is om de grootste familie website van Nederland te worden. Door over dingen te schrijven waar mensen op zoeken hopen we beetje bij beetje meer bezoekers te trekken die vervolgens ook weer terugkomen. Naast dit gebruiken we de website ook om de overige familieleden een kijkje in ons leven te geven. We zien elkaar een aantal keren per jaar tijdens een verjaardag maar verder spreek je elkaar niet zo heel erg veel. Door middel van deze website blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws.Ā  Kortom, de website is er voor iedereen.

We hebben inmiddels de stamboom voor de Familie van Dokkumburg op orde gemaakt en binnenkort zal ook de stamboom van de Familie Ennema online komen te staan.

Mochten er trouwens dingen zijn die je wellicht anders ziet of heb je suggesties om Ć©Ć©n en ander te verbeteren, geef dit dan aan in een reactie op dit bericht zodat we hiermee aan de slag kunnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *