Even voorstellen – Samantha van der Zweerde

Zo, nu is het de beurt aan mij. Ik ben Samantha van der Zweerde, a.k.a. Mevrouw Nomad, partner van Frans van Dokkumburg en op dit moment neergestreken in Chiang Mai, Thailand ;-).

Tot voor kort woonde ik samen met Frans in Meppel, daar waar ik tevens vandaan kom. Op 2 augustus 1987 ben ik geboren in Ruinerwold. In Meppel heb ik mijn middelbare school afgemaakt en ben toen naar Zwolle gegaan voor mijn MBO luchtvaartdienstverlening. Na een succesvolle afronding was ik toch nog niet helemaal klaar met studeren. Ik ging naar Leeuwarden voor mijn HBO Tourism Management welke ik tevens met positief resultaat heb behaald. Voor zowel mijn MBO als mijn HBO heb ik een periode van 6 maanden in het buitenland doorgebracht. Allereerst begon ik in Londen, wat een geweldige tijd heb ik daar beleefd. Londen is dan ook super! (Maar wel ontzettend duur!!) Hier heb ik gewerkt in het restaurant van een hotel. Vervolgens ben ik naar Bali en Thailand afgereisd om hier een minor te volgen op het gebied van spa & health. Dus dit betekent studeren, maar dan wel op z’n Aziatisch…

Mevrouw Nomad

Samen met Frans probeer ik het nomad leven onder de knie te krijgen, of beter gezegd, te ervaren. Na een toeristische opleiding en verschillende werkzaamheden in de toeristische sector heb ik besloten mijn ervaringen op papier te zetten en een ieder mee te nemen in, zowel mijn als onze, wereld van het nomadenbestaan. Toen we besloten weg te gaan uit Nederland kreeg ik veelal de vraag of ik nog een blog of iets dergelijks bij ging houden? Mede vanuit deze gedachte is Mevrouw Nomad ontstaan. Op www.mevrouwnomad.nl kun je volgen hoe het leven ons hier vergaat met hier en daar ook wat tips en informatie voor andere nomaden. Daarnaast vind ik het nog steeds ontzettend leuk om mensen te helpen met het plannen van hun vakantie dus het zou geweldig zijn dat ik dat vanuit Mevrouw Nomad ook kan gaan doen op den duur. Hier zul je dan ongetwijfeld meer over vinden op de website.

familie-van-dokkumburg-even-voorstellen-samantha-van-der-zweerde1

Fitgirl

Gezond leven is erg belangrijk voor mij. Zonder sporten en gezond vegetarisch (met een knipoog naar vegan) eten kan ik dan ook niet. Dat ik op een gegeven moment van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt is wellicht geen verrassing. Al geruime tijd werk ik in de fitnesswereld. Voor beide onderwerpen speur ik geregeld het internet af om van alles en nog wat bij te leren en uit te proberen. Ook bezoek ik graag foodmarkten. Mocht je iets willen weten of kan ik je ergens mee helpen op dit gebied dan hoor ik het graag.

familie-van-dokkumburg-even-voorstellen-samantha-van-der-zweerde

Dit bericht is geschreven door Samantha van der Zweerde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *