Even voorstellen – Karin van Dokkumburg

familie-van-dokkumburg-karin-vandokkumburg

Hallo allemaal mijn naam is Karin Retra van Dokkumburg en op deze pagina vertel ik iets over mezelf.

familie-van-dokkumburg-karin-vandokkumburg2

Mijn ouders zijn Wiebe en Hennie van Dokkumburg en ik ben de zus van Ronald en Frans. Zeg maar de oudste van het stel. Ik ben geboren in Steenwijk aan de Hilbrandt Tuttelstraat 18 en via diverse omwegen, Leeuwarden, Britsum en Hoogkerk weer terug gekomen in Steenwijk

Samen met Hans Retra, wij zijn getrouwd op 21 december 2004 in Steenwijk, hebben wij drie kinderen.

Amylyn, Marinus en Jurgen. In ons geval is ook hier het meisje het oudste van het stel.

Vanaf 7 jaar tot ongeveer mijn 12de heb ik geturnd bij Advendo in Steenwijk. Daarna heb ik gevoetbald bij v.v. Steenwijk en vanaf mijn achttiende heb ik Marimba gespeeld bij de Woldroffels in Steenwijkerwold. Daar ik geen noot kan lezen ben ik na een aantal jaren ermee gestopt. Ook omdat ik ging verhuizen naar Leeuwarden en daar in 1998 werk vond als Beveiligings beambte bij NL’86 op asielzoekerscentrum de Bonkevaart ( ja daar waar de Elfstedentocht langs komt ).

Inmiddels werk ik 18 jaar in de beveiliging en mijn standplaats is momenteel Zwolle waar ik met veel plezier werk bij Univé, Abbott en af en toe bij Akzo.

Ik ben vrij breed opgeleid, o.a. bedrijfsadministratie, gezondheidskunde, buiten gewoon opsporingsambtenaar en heb diverse cursussen gevolgd. Dit houdt mijn scherp en ik leer er altijd weer iets nieuws.

In februari start ik met de cursus korte verhalen schrijven.

Een aantal weetjes.

Geboren: 15 november 1972

Getrouwd met Hans Retra

Favoriete eten: Stamppot rauwe andijvie

Lust niet: Organisch vlees.

Goede eigenschappen zijn: Creatief, vindingrijk, meestal begripvol, geduldig.

Slechte eigenschappen: Kan soms “dingen “ moeilijk loslaten ( gaat steeds beter ), niet altijd even tactisch zijn.

Bekijk hier!

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *