Er gebeuren vreemde dingen die onverklaarbaar zijn

vreemde dingen onverklaarbaar Spooky

Onverklaarbare zaken die we een keer meegemaakt hebben en dan zit je wel even met kippenvel op je armen. Kortom; er gebeuren vreemde dingen.

De rookmelder die zomaar afgaat

Vanavond deden we ons rondje rookmelders testen, dit omdat onze wasdroger, die op zolder staat, al een aantal dagen niet doet wat het apparaat dient te doen.

Ik zat een spelletje te spelen op mijn laptop aan de eettafel en daar lagen twee rookmelders met nieuwe batterijen, klaar om terug geplaatst te worden.  Zo uit het niets begint één van de rookmelders keihard te piepen. Er is hier geen rook, oververhitting, vuur of warmte. Snel de batterij eruit gehaald en de batterij loze rookmelder op het aanrecht gelegd, begint dat ding nog  te piepen.

Creepy wekker

Twee jaar geleden hebben we afscheid genomen van een goed werkende wekkerradio. Dat ding begon rare boodschappen door te geven, bijvoorbeeld YOLO, of You enz. best wel creepy en het werd zelfs een keer zo gek dat ik mijn moeder belde dat mijn wekker gek deed, die had ook zoiets, misschien een boodschap van gene zijde ? En het werd nog gekker, de wekker wilde dat wij s’ochtends om zes uur wakker werden, op 1 of andere manier werd ik wakker op dat tijdstip en begonnen de cijfers te knipperen , zelfs Hans werd er wakker van en geloof mij, die wordt bijna nergens wakker van. We hebben toen een nieuwe wekker gekocht en de creepy wekker verhuisde tijdelijk naar de schuur. Na twee maanden rust besloten we het weer te proberen. De wekker had nog steeds vreemde boodschappen en wilde nog steeds dat wij om zes uur in de ochtend wakker werden. We hebben plechtig afscheid genomen van de creepy wekker.

vreemde dingen onverklaarbaar wekker

Weet Foppe de hond meer?

Onze hond heeft met tijd en wijle het rond 22:30 uur op zijn heupen, dan begint hij naar het raam te kijken die uitzicht biedt op de achtertuin en begint dan te grommen, dit duurt ongeveer een kwartier en is dan weer klaar. Komt één van de buren thuis? Of?

Blauwe lichtbol zoeft door de kamer

Vlak na het overlijden van mijn vader waren we met zijn allen met kerst bij mijn moeder en Amylyn en ik zitten aan de eettafel en er gebeurt iets in de woonkamer, een blauwe kleine lichtbol is voor ons beide zichtbaar en zoeft onze kant op een paar seconden later is de blauwe bol weer weg en vraagt Amylyn, mam zag jij dat ook. Ja. Ook mijn moeder heeft knipperende verlichting gezien en elke keer op hetzelfde tijdstip.

vreemde dingen breathe film griezelen

Werkplekken

Voor mijn werk kom ik op diverse objecten, dit kan een fabriek zijn, asielzoekers centrum, kantoor, gevangenis of wat dan ook zijn. Voordat ik werd overgeplaatst naar rayon Zwolle, werkte ik in Drenthe op een azc . Ik draaide nachtdienst, alleen in een gebouw, dit mocht toen nog, en ik zat in de receptie en had het gevoel dat ik ernstig in de gaten werd gehouden. Ik ging op onderzoek uit maar niemand kunnen vinden, het gevoel ging niet weg. Zo werkte ik op een zondagochtend en was op dat moment ook alleen in het gebouw en ik hoorde toch echt voetstappen, hele pand op de kop gehad maar niets kunnen vinden. Toch maar eens aan collega’s vragen of zij dit herkennen en ja er waren er een paar die hetzelfde hadden meegemaakt.

vreemde dingen the haunting uncut film griezelen

Collega’s

Eén collega die erg sceptisch is met betrekking het boven natuurlijke, heeft een angstig moment beleefd. Hij was aan het werk en was op buitenronde en kwam aanlopen richting receptie en zag één collega buiten staan een sigaretje roken en dacht de andere collega gezien te hebben in het trappenhuis die schuin achter de receptie zichtbaar was en geheel uit ramen bestond. Hij loopt naar binnen en ziet de desbetreffende collega achter de computer zitten waarop hij alarm slaat dat er een inbreker in het pand is. De persoon zou een zwarte capuchon dragen en naar de eerste verdieping zijn gegaan. De collega’s hebben alles doorzocht maar niets kunnen vinden.

vreemde dingen onverklaarbaar ghost

Vreemde camerabeelden

Op een locatie waar ik af en toe werk was het tijdens de nieuwbouw ook erg onrustig. Dan liep ik s’ avonds de fabriek binnen en had ik meteen het gevoel dat er iemand achter mij stond, halverwege de fabriek was dat gevoel weer weg. Ook heb ik weleens “iets” voorbij zien schieten wat een andere collega weer kon bevestigen. Hij heeft ook een vreemde gedaante gespot op de camera beelden.

Zo hoorde ik ook stemmen en het vallen van een schoteltje / kopje op de eerste verdieping waar ik nu werk, maar ik had net mijn ronde gelopen en er was niemand meer aanwezig in het pand, behalve ik en?

vreemde dingen onverklaarbaar Enghand

Wil jij ook griezelen?

Wil je een avondje griezelen dan raad ik de volgende films aan. Ze zijn super eng en je vraagt je af, is het echt of nep?

vreemde dingen the haunting film griezelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *