Een spannende dag voor Amylyn

spannende dag amylyn is geslaagd afbeelding

En spannend was het vandaag. Want Amylyn en vele anderen kregen te horen of ze geslaagd waren of niet, misschien een her examen? Kortom, een spannende dag!

Spannende dag!

Tot 4 uur vanmiddag kon er een vervelend telefoontje binnen komen met nieuws waar niemand echt blij van kan worden. Gelukkig was dit niet bij Amylyn het geval en wat we achteraf hoorden ook bij heel veel anderen niet.

Op Facebook druppelen berichten binnen van familieleden waarvan de kinderen geslaagd zijn, dit was rond een uur of 11 en dan moet je nog zo lang. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Wat ga je doen op zo’n dag?

We waren allemaal redelijk vroeg uit de veren en toen begon het. De één vond het nodig om het dak te gaan schoon vegen en de dakgoten te legen. De meiden speelden mens erger je niet en ik kreeg de kriebels en begon meubels van binnen naar buiten te slepen. Rond 2 uur maar even boodschappen gedaan en voor het eerst in mijn leven met de telefoon in mijn hand door de winkel gelopen. 3 uur waren we klaar en toen begon het echte stressen.

Stress

Beppie kwam ook even langs, die was ook reuze benieuwd en zo zaten we met zijn alleen aan de koffie in de tuin. Tussendoor nog even de voortuin geveegd en Hans drie keer gevraagd om nu toch eens de tas goed aan de vlag te bevestigen. Ik was ook wel erg zenuwachtig aan het worden.

En het werd 4 uur en geen telefoontje gehad, yeesssssss geslaagd. Maar Amylyn dacht daar nog even anders over, zij zat te wachten op het verlossende smsje, en die kwam eindelijk.

spannende dag amylyn is geslaagd

Gefeliciteerd

Iedereen van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma, mocht je nog een her examen hebben, je kan het.

Groetjes Familie van Dokkumburg

 

spannende dag geslaagd gezakt

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *