Computerstresssss

familie-van-dokkumburg-computerstress

Hennie’s computer is weg en belt Karin op….De telefoon gaat en ik heb moeders aan de lijn. Zegt ze tegen mij, mijn e-mailadressen zijn weg en de computer is weg.

Waarop ik zeg, maar je laptop staat toch op tafel ? Ja die staat daar. Ik dacht even…..??? Ik zeg tegen Ma, je e-mail adressen kunnen niet zomaar er vandoor zijn, dan heeft iemand op rare dingen zitten klikken.

Ja maar ik moet nog even een mailtje naar tante Jantsje versturen over de webpagina en dan krijg ik wel iets tevoorschijn maar dat vind ik niet prettig werken.

Oke, ik zeg dat ik de laptop later op kom halen. Had nog een bakkieluut afspraak met Natalie staan en dat is ook gezellig om weer even bij te kletsen. Rond 1 uur arriveer ik bij mijn moeder en ik zie dat de auto niet op de dam staat en het schiet mij door het hoofd, ze zal toch niet onderweg zijn naar mij?

Maar dit was niet zo, Ronald had de auto mee. Ha mooi kan mijn bak op de oprit 😉

Ik kom binnen en ik zie niemand in huis maar ruik wel een vreemd luchtje, wat ik niet zo snel kan herkennen. Bleek bij navraag om kippensoep te gaan.

Ik loop verder en zie de laptop staan en een toefie haar boven de hortensia’s, die buiten in de tuin staan, uitkomen.

Zat ze lekker onder de pergola een boekje te lezen. Ik zei, ik kijk eerst even hier in je laptop, zegt Ma, weet je het wachtwoord wel, ik zeg ja, denk het wel. Vervolgens weten de buren nu ook het wachtwoord.

Ik pruts wat in het e-mail account en het bleek gewoon een vinkje verkeerd te staan en tada alle adressen weer back on track.

Gelijk de mailadressen van de kleinkinderen erin gezet, kan ze die ook mailen. Vraag is wel of de kids het lezen, want die zijn nogal van de snap, app, insta en weet ik niet allemaal wat. E-mail is namelijk wel zooo 2012. 🙂

XKa

hp chromebook laptop

Bekijk hier!

laptop tas

Bekijk hier!

Een reactie op “Computerstresssss

  1. Samantha zegt:

    Hahaha leuke samenvatting Karin 😉
    Oh jee, e-mail is dus uit hmm, weer wat geleerd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *