Collecteren voor de dierenbescherming

collecteren voor dierenbescherming

Karin en Jürgen hebben de afgelopen keer gecollecteerd voor de dierenbescherming. Lees hier hoe het hun is vergaan!

Collecteren voor de dierenbescherming

Vorig jaar kreeg ik een telefoontje van een medewerkster van de dierenbescherming. Jurgen had het leuk gevonden om te collecteren en de vraag was of hij dit voor dit jaar ook weer wilde doen, maar er moet dan een volwassene mee. Ondertussen weten jullie dat Jurgen een echte dierenliefhebber is. Ik dacht bij mijzelf, prima maar hoe komt Jurgen nu weer aan dit soort dingen? Wat bleek, hij was meegelopen met een vriendje waarvan de moeder ook collecteerde voor de dierenbescherming. Zo is de cirkel weer rond.

Een aantal weken geleden kreeg ik al een mail dat er binnenkort contact opgenomen zou worden door het wijkhoofd. En inderdaad ik kreeg een mail, maar het duurde nog wel even voordat we met de bus onderweg konden gaan. Daarbij werk ik heel onregelmatig dus het gaat weer een gepuzzel worden.

collecteren voor dierenbescherming groot

Leuk idee om de wijk te verkennen

Afgelopen maandag had ik vroege dienst en ik lag om 16 uur ook even de binnenkant van mijn ogen te bekijken. Wat bleek had het wijkhoofd een app bericht gestuurd om rond half 6 te gaan lopen. Ik las het bericht pas om zes uur en ik was het ook een beetje vergeten. Chips.
Dinsdag de bussen opgehaald en meteen gaan lopen. Ik had eerst niet zoveel zin maar dat veranderde na mate we verder door de buurt liepen. Hond natuurlijk mee, die heeft ook zijn gele sporen achtergelaten Eigenlijk best wel leuk want je komt op allerlei plekjes waar je normaal gesproken niets te zoeken hebt. Ik heb hele mooie gordijnen gespot, hele mooie tuinen gezien en ideeën opgedaan voor onze eigen voortuin. En natuurlijk al behoorlijk wat centjes opgehaald voor de dierenbescherming. We gaan zo weer verder met collecteren en als je een donatie geeft dan krijg je zelfs een kanskaartje om leuke prijsjes te winnen.

hondentracker

Bekijk hier!

kattenbak

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *