Boek recensie – Alles te verliezen

alles te verliezen - esther verhoef boek recensie

Karin heeft het boek Boek recensie – Alles te verliezen van Esther Verhoef gelezen en heeft hier een recensie over geschreven. Benieuwd of dit een boek voor u is?

Recensie

Je kunt je verleden wel de rug toekeren, maar wat als het verleden jou niet wil loslaten?

Een spannend boek dat je eigenlijk in één keer wil uitlezen. Soms wilde ik Claire wel een schop onder haar kont geven, vertel het nou of ga weg, nu! Dat ze haar gedachten af en toe niet kan rijmen en dan bijna door de mand valt, maar dan komt ergens toch de oude Claire even naar boven.

alles te verliezen - esther verhoef boek recensie

Bekijk op Bol.com

Alles te verliezen

Claire woont samen met haar man Harald van Santfoort, die makelaar is en vooral oude huizen en panden verkoopt, en hun twee dochtertjes Charlotte van vijf en Fleur van zeven, in een mooi gerenoveerde boerderij op een schitterend plekje. Claire houdt van haar dagelijkse bezigheden en van  haar gezin en wil dit niet kwijt. Koste wat het kost.

Claire haar verleden is niet vlekkeloos. Na het overlijden van haar vader blijkt dat er vele schulden zijn en haar moeder doet er alles aan om de schulden zo snel mogelijk af te lossen. Dan maakt Claire een drastische keus. Ze wil zo snel mogelijk van de schulden af en neemt een goed betaald baantje. Maar dan komt Claire haar verleden haar opzoeken en Harald weet van niets en dit wil Claire zo houden.

Marius, Claire haar vroegere vriendje, komt na tien jaar vrij uit de Noorse gevangenis en hij zoekt Claire weer op. Marius wil wat van Claire en zij stemt toe met de belofte dat Marius haar daarna met rust laat, maar is dat wel zo? Intussen vindt er een moord plaats, heeft Marius er iets mee te maken?

Esther Verhoef

Is een bekende naam in Nederland. Esther verhoef ( ’s-Hertogenbosch 1968 ) is een van de meest veelzijdige en succesvolste schrijver. Er zijn meer dan twee miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht. Esther is meerdere malen genomineerd en bekroond met o.a. de NS publieksprijs, de Diamanten Kogel, de Gouden Strop, Hebban Crimezone award en tweemaal de Zilveren Vingerafdruk

Rendez-Vous is verfilmd en in juni 2015 was de film in de bioscopen te zien. De Kraamhulp kwam vorig jaar uit in de bioscoop.

Esther Verhoef bracht nog meer bestsellers uit. Denk hierbij aan de titels, Stil in mij en Dêjá Vu, Tegenlicht of is Uw man al af?

Bekijk op Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *