Boek: 50 veganistische recepten om de dag goed te beginnen

familie-van-dokkumburg-50-veganistische-recepten-ontbijt-lunch-koken-heerlijk-vegan-boek

Frans heeft een boek uitgebracht waarin 50 Veganistische ontbijt recepten in vermeld staan. Wil je een keer wat anders proberen of zoek je inspiratie voor je ontbijt of lunch, download dan dit weekend gratis het ebook.

Wat!!! Frans heeft wat gedaan?

haha je leest het goed. Ik heb een boek uitgebracht. Puur en alleen om de kijken of ik dit leuk vindt om te doen. Je ziet hedendaags namelijk zoveel boeken op de markt verschijnen dat ik benieuwd was of ik dit zelf ook kan. Na alles uitgezocht te hebben ben ik aan de slag gegaan en daar is onderstaande boek de uitkomst van. Het hele proces om een boek uit te brengen is leuk om te doen en ik raad dit ook iedereen aan om zelf eens te doen.

familie-van-dokkumburg-50-veganistische-recepten-ontbijt-lunch-koken-heerlijk-vegan-cover

Download hier je E-book

Je hoeft geen Veganist te zijn voor dit boek

Het leuke aan dit boek is dat je geen veganist hoeft te zijn. Als je gewoon een keer wat anders wilt proberen en je hebt geen inspiratie pak je dit boek erbij en heb je een mum van tijd een heerlijk ontbijt gemaakt voor jezelf, partner of gezin.

Mocht het je dan bevallen kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om elke week een ander recept te proberen. Zo heb je het hele jaar door een heerlijk recept.

Promotie – Dit weekend kan je ebook gratis downloaden

De normale prijs van dit ebook bedraagt €2,99 en voor de paperback variant €8,99.

Dit weekend zal ik echter het e-book gratis aanbieden.  In ruil daarvoor zou ik graag een (positieve) review willen ontvangen als dank.

Het enige wat je hoeft te doen is één van de rode buttons met daarin “download je ebook” aan te klikken en je komt op de website van Amazon.nl uit waar je het boek dit weekend gratis kan downloaden.

familie-van-dokkumburg-50-veganistische-recepten-ontbijt-lunch-koken-heerlijk-vegan-boek-lezen

Boekbeschrijving

Met het boek ’50 veganistische recepten om de dag goed te beginnen’ zul je inzien dat het eigenlijk heel makkelijk is om veganistisch te (leren) eten. Het bevat heerlijke, eenvoudig te bereiden recepten voor zowel ontbijt als lunch.

’50 veganistische recepten’ staat voor:
– Nieuwe inspiratie opdoen
– De eerste stappen zetten om veganistisch te (leren) eten
– Gezond eten
– Gevarieerde voeding
– Snel en eenvoudig ontbijt of lunch klaarmaken

Het boek is niet alleen geschikt voor de beginnende veganist. Ook doorgewinterde veganisten die op zoek zijn naar nieuwe gerechten, vinden volop inspiratie. Warm of koud, van a tot z en groot of klein: met ’50 veganistische recepten’ vind je altijd een passend recept.

Download hier je E-book

familie-van-dokkumburg-frans-vandokkumburg4

Dit bericht is geschreven door Frans van Dokkumburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *