Beppe aan de smartphone

familie-van-dokkumburg-apple-iphone

Eindelijk een nieuwe telefoon. Het heeft even geduurd maar eindelijk na al die jaren krijgt Beppe een nieuwe telefoon en wel een heuse smartphone.

Een smartphone

Dit zal voor Beppe een hele omschakeling zijn aangezien ze momenteel de telefoon alleen gebruikt wordt als ze op stap gaat. Voor de rest staat de telefoon uit. Maar Beppe wil graag appen via Whatsapp en daarvoor heeft ze een smartphone nodig.

Welke smartphone

Eenmaal het besluit genomen om een smartphone aan te schaffen heb je de keuze om een telefoon te kiezen met daarop Android ge├»nstalleerd of dat je voor een Apple iPhone te gaan. Aangezien bijna de hele familie een Apple iPhone heeft was het een makkelijke keus om voor een iPhone te gaan. Amylyn bekend te hebben gemaakt dat Beppe een smartphone krijgt verheugde Amylyn erop om met Beppe te gaan Facetimen en te Snapchatten waarop Beppe antwoorde: Wat is dat…? ­čÖé

Handleidingen

Om Beppe en jullie een beetje op weg te helpen hebben we een aantal handleidingen op een rij gezet. Een goede plek om te kijken als je een nieuwe iPhone hebt gekocht is de website van iCulture. Op deze website komen dagelijks nieuwe tips en trucks te staan op het gebied van Apple producten en diensten. Op deze specifieke pagina kan je vinden wat je moet doen als je net een Apple iPhone hebt gekocht.

Hier vindt je de handleiding van de Apple iPhone IOS9.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *