Avondje Duinen Zathe in Appelscha

familie-van-dokkumburg-attractiepark-duinen-zathe

AttractieparkWe hadden via ons werk een uitnodiging ontvangen van Bikkel groep om met de medewerkers en hun kinderen en of kleinkinderen een avond met een lach af te sluiten van het zomerseizoen. Gelukkig was ik Of Duty en het leek ons erg leuk om zo de zaterdagavond af te sluiten en daarbij, wat een geweldige uitnodiging.

Ik zal heel kort vertellen wat Bikkel doet, voor het plaatje.

familie-van-dokkumburg-de-bikkel-groep

De Bikkel Groep

De Bikkel Groep is een allround onderneming in personele diensten. Zij detacheren, verlonen, werven en selecteren medewerkers in alle disciplines. Daarnaast hebben ze een uitgebreide beleggingsportefeuille in onroerend goed. De Bikkel Groep streeft er naar om de juiste man op de juiste werkplek te krijgen. Door medewerkers en klanten duidelijke informatie te geven, lukt dit praktisch altijd. De Bikkel Groep doet er bovendien alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen. Wat wij beloven, komen wij na.

Gewoon een lekker duidelijk bedrijf, daar houden wij van.

Attractiepark Duinen Zathe

In het filmpje is te zien dat we erg hebben genoten van alle leuke attracties en al het lekkers waar we van mochten proeven, eten en drinken. Ook waren er acteurs aanwezig die avond, die voor veel hilarische momenten zorgden en ijsjes uitdeelden. Inmiddels zijn onze kinderen wat ouder en daarom was Amylyn niet mee, zij zit momenteel meer op het niveau achtbaan Walibi en Halloween e.d.. Maar voor de jongens was dit een prima park, waar ze ook alleen in de attracties kunnen en waar vriendelijk personeel aanwezig is.
Wij hebben genoten en we raden het ook echt aan! In oktober zijn ze nog een aantal dagen open.

Even op de website kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *