3 manieren om goedkoop uit eten te gaan

goedkoop uit eten - restaurant

Nu we straks Papa en Mama gaan worden merken we dat we beduidend minder vaak uit eten gaan dan dat we daarvoor deden. We proberen namelijk alvast een buffer te maken voor als de kleine straks geboren wordt.
Wat een gunstig bijeffect is dat we merken dat je meer geniet van het feit dat je uit eten gaat. Voorheen was het de normaalste zaak van de wereld en nu maak je er weer een speciale dag of avond van.

Goedkoop uit eten!

Wanneer je normaal uit eten gaat zoek je in veel van de gevallen een restaurant uit en maak je een reservering. Maar wist je dat er ook mogelijkheden zijn waar je met korting uit eten kan gaan?

We laten 3 manieren zien.

Goedkoop uit eten, de luxe versie

Via de website heerlijk.nl kan je een tafel reserveren bij één van de vele restaurants. Elk restaurant biedt vaak een menu aan met een mooie korting. Het leuke is dat er zelfs restaurants tussen zitten die een Michelin ster hebben.
Wat goed is om te weten is dat het exclusief drankjes is. Wanneer je dus niet oppast kan het alsnog een dure avond worden.

Heerlijk.nl organiseert ook een Heerlijke Tiendaagse. Hierbij bieden ze een hele reeks restaurants aan waar je met flinkje korting kan eten. Een collega van me kwam hiermee. We hebben toen gereserveerd bij een Michelin restaurant, iets waar we anders nooit heen zouden gaan.
En ja hoor, wie zat er naast ons die avond? Juist, dezelfde collega met zijn vrouw. Het is een leuke avond geworden!

Wat grappig was dat normaal gesproken alleen maar dure Porsches, Ferrari’s en Audi’s voor de deur staan bij het restaurant maar tijdens de tiendaagse juist de meer normalere auto’s. We hebben zelfs mensen gezien die op de fiets kwamen. Ideaal!

Goedkoop uit eten, AH restaurantactie

Een tijdje terug was er weer de Albert Heijn restaurantactie. Heel veel mensen kennen die actie wel. Met behulp van deze actie kan je ook bij de betere restaurants terecht met korting. Het moet wel gezegd worden dat het goede restaurants zijn, maar niet zo sjiek als via heerlijk.nl
Bij de Albert Heijn restaurantactie krijg je het tweede 3 gangenmenu gratis. Elk restaurant gaat er anders mee om, maar de meesten hebben een speciaal menu voor samengesteld.
De laatste keer dat we dit gedaan hebben zijn we naar een klein restaurant geweest waar een hele gemoedelijke sfeer hing. Super ervaring!

Goedkoop uit eten, Socialdeal

Voor diegene die een keer wat eenvoudiger wil gaan eten kunnen we socialdeal aanbevelen. Bij socialdeal kan je kijken of er een aanbiediing is. We zijn er erg over te spreken.
Dit komt met name doordat je bij Socialdeal veelal op plekken komt waar je normaal gesproken niet heen zou gaan. Wat zeg nou zelf: in negen van de tien gevallen eet je in het centrum van een stad of dorp en niet in een woonwijk.

Het klinkt natuurlijk logisch dat je verreweg het goedkoopste uit bent als je gewoon thuis gaat eten. Hiermee hebben we 70 euro bespaard door met vrienden thuis te gaan eten in plaats van in een restaurant.
Maar ja, wanneer je net zoals ons, het leuk vindt om af en toe uit eten te gaan, dan zeggen wij geen nee tegen korting! 🙂

Ga jij weleens uit eten? En let jij dan op aanbiedingen? Laat het weten.

Bekijk hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *