1000 unieke bezoekers binnen één maand

familie-van-dokkumburg-feestvreugde

Feestmoment, Begin september zijn we begonnen met de website Familie van Dokkumburg en in iets meer dan één maand zijn we over de 1000 unieke bezoekers heen gekomen.

We zijn super trots op dit moment en hadden dit eigenlijk pas na een aantal maanden verwacht. Mensen waaronder veel familieleden vinden het leuk om dagelijks verhalen te lezen over wat er speelt binnen de familie.

Dat we zo snel dit aantal al hebben bereikt geeft ons een enorme boost om verder te gaan met dit experiment. We zien namelijk nog steeds voor ogen dat we de gehele familie aan het bloggen krijgen om zodoende de grootste bloggende familie van Nederland te worden!

familie-van-dokkumburg-feestvreugde

Ook zin om te schrijven?

Nu je de afgelopen maand een beetje hebt kunnen kijken wat er zoal geschreven wordt op een website is het nu tijd dat er verhalen van andere familieleden op de website komen te staan.

Dussss…..

Heb je ook zin om te schrijven of wil je een filmpje of foto’s delen, mail dit dan naar info@familievandokkumburg.nl en we plaatsen het op de website.

Het maakt niet uit over welk onderwerp je wilt schrijven of vloggen. Zelfde geldt voor het delen van foto’s.

Je bedrijf onder de aandacht brengen?

De Familie van Dokkumburg website kan ook interessant zijn om reclame voor je bedrijf te maken. We hebben namelijk binnen de familie een aantal personen die zelf een bedrijf hebben opgezet. We laten een aantal bedrijven zien waarvan de eigenaar(s) een familielid is. Hoe stoer is dat…

hvim-logo-web-kleinhttps://www.hoeveiligismijn.nl

karverhuur-kleinhttp://www.karverhuur.eu

higain-guitarshttp://www.higainguitars.com

 

familie-van-dokkumburg-frans-vandokkumburg4

Dit bericht is geschreven door Frans van Dokkumburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *